Skip to main content

QUÈ ÉS?

Des de fa uns anys, l’escola, amb la col·laboració de la Congregació del Sagrat Cor i l’Obra Social de La Caixa, s’ofereix la possibilitat de fer reforç extraescolar de forma totalment gratuïta a aquells alumnes que necessiten millorar el rendiment acadèmic. En alguns casos i segons uns requisits previs, es pot optar al seguiment psicopedagògic individual per part d’un psicòleg o psicopedagog. Aquest servei, enfocat a reeducacions de dificultats d’aprenentatge o conductuals, també s’ofereix de forma gratuïta.

COM S’ORGANITZA

Aquest suport s’ofereix en horari extraescolar repartit en un parell de tardes. Durant 4’30 hores setmanals, els alumnes s’organitzen en grups reduïts per tal de poder fer els deures amb el recolçament d’un professor del centre i també per ajudar en altres tasques com la preparació d’examens, la millora de la lectura, .

COM APUNTAR-SE

El procediment habitual, per gaudir del reforç, passa per la detecció de necessitats a l’escola i, juntament amb el tutor/a, es comunica a les famílies la possibilitat de gaudir d’aquest reforç i dels objectius d’aquests. També pot ser la família o, fins i tot l’alumne, qui pot veure la necessitat de reforç i llavors ho comunica al tutor i es veuen les possibilitats d’horari.