Skip to main content

EL PROJECTE UKELELE JA SONA!

Aquest curs s’ha posat en marxa el projecte UKELELE pels alumnes de primer i quart d’ESO. Es tracta d’un projecte innovador dins el món escolar ja que l’instrument està gaudint de gran popularitat i ens aporta un seguit d’avantatges educatives.
L’experiència està sent molt positiva principalment per la bona rebuda per part de l’alumnat que han rebut una bona dosi de motivació.

L’ukulele és un instrument de corda pinçada tradicional de Hawaii que, segons alguns autors, prové del cavaquinho portuguès. A principis del segle XX, va ser molt utilitzat en diversos gèneres musicals. Els darrers anys s’ha tornat a popularitzar i està guanyant importància la seva aplicació a l’ensenyament de la música a l’escola.
És un instrument que presenta certa facilitat, té un timbre molt agradable i té un vessant social molt positiu, ja que es pot gaudir d’ell en diferents entorns i moments, gaudir amb els amics en un dia de platja o muntanya, amb la família…
Així, mentre ja sonen les primeres melodies, us deixem un petit recull d’imatges