Skip to main content

SANT JORDI 2019

Els a alumnes d’ESO celebren Sant Jordi amb diferents activitats. Els de 3r s’han encarregat de decorar la porteria fent un drac gegant del qual podrem gaudir molts anys. Els de 1r i 2n d’ESO han fet una gimcana al parc de la ciutadella buscant fragments de diferents biografies de dones. Es tracta d’una cursa d’orientació en grups al parc de la ciutadella.

Enllaçant amb el treball transversal què estem fent durant el curs al voltant de la coeducació, es visualitzaran les pel·lícules de «sufragistes» al 2n cicle i la de «figures ocultes» al 1r cicle.

Per altra banda, destaquem la participació, al concurs literari de St Jordi del barri, dels nostres alumnes. Enguany, la Estela Guiseris de 1r, ha estat la guanyadora del barri… FELICITATS GISELA! Va recollir el premi a la biblioteca Font de la Mina.