Skip to main content

Dóna sang, dóna vida – 4t ESO

El dimarts 20 de novembre es va realitzar la campanya de donació de sang a l’escola amb motiu de les iniciatives de voluntariat realitzades a tot el món en commemoració al bicentenari de Santa Rosa Filipina.

El primer grup de 4t d’ESO ja ha fet el seu treball d’aprenentatge i serveis. Han gestionat la campanya DÓNA SANG, DÓNA VIDA. Per fer la promoció i animar a la gent a venir a donar sang a l’escola, han fet un vídeo promocional amb difusió a ràdio La Mina, cartells informatius i altres campanyes. El dia de la donació, aquest grup d’alumnes van organitzar l’espai i l’atenció, tant als donants com als professionals de l’Àrea de la Promoció de la Donació del Banc de Sang i Teixits.

Paral·lelament a la campanya, i dins l’àrea de matemàtiques, els alumnes de 4t vam dissenyar envasos per recollir els 450 ml què s’extreuen a cada donant. Va ser un treball cooperatiu en grups de quatre on tots van poder aprofundir en els conceptes treballats a geometria. 

Aquest és el missatge que ens envia el Banc de Sang:

Us enviem els resultats de la campanya de dimarts a l’escola, va anar molt bé! Van participar 60 persones i d’aquestes, 53 van poder donar sang.. i una dada súper interessant és que 30 d’ells eren donants de primera vegada. Tot gràcies a la vostra implicació en el projecte, tant vostre com dels vostres alumnes!