Skip to main content

CRÈDITS DE SÍNTESI A L’ESO

Durant la setmana de 23 al 27 de març es realitzen els diferents crèdits de síntesi de l’ESO. Durant aquests dies, es fa un treball dirigit sobre un tema triat i es realitzen sortides per tal d’acompanyar el coneixement en els temes treballats. Els alumnes de 4t fan el treball de recerca.

 

{L’AIGUA-1r D’ESO}

Els alumnes han investigat sobre el cicle de l’aigua i sobre el cicle urbà de l’aigua. Han acompanyat la investigació amb una sortida a la potabilitzadora d’Esplugues per coneixer el tractament que reb l’aigua que arriba a les nostres aixetes.

{L’UNIVERS-2n D’ESO}

Amb un parell de visites als planetaris de Barcelona, vam poder fer-nos una idea de lo petit que és el nostre planeta dins l’univers. També vam poder comprendre millor el fenòmen dels eclipsis al planetari del Cosmocaixa i fer hipòtesis al planetari municipal.

{/sliders}