Skip to main content

Avís Legal

AVÍS LEGAL

En virtut de l’art. 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI+CE), us informem:

L’empresa titular de la pàgina web www.besos.redsagradocorazon.es és COL·LEGI SAGRAT COR BESÒS, centre d’educació infantil, primària, i ESO, amb adreça social al c/ Lluís Borrassà, núm. 14, 08019 de Barcelona, CIF R0800961E, inscrita en el Registre d’Entitats Religioses del Ministeri de Justícia amb el número ___________, amb telèfon 933052201, Email ________________

Propietat Industrial i Intel·lectual

Queda prohibida la reproducció, distribució, comunicació pública i transformació total o parcial dels continguts de la pàgina web sense l’autorització expressa de COL·LEGI SAGRAT COR BESÒS, constituent aquets una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat industrial i intel·lectual.

Així mateix, tots els noms comercials, dissenys, continguts, marques, imatges o signes distintius de qualsevol classe continguts en la pàgina web estan protegits per llei. L’usuari utilitzarà els serveis de la pàgina web respectant els esmentats drets i no adquirirà en cap moment cap dret en relació amb els mateixos.

Continguts i enllaços

L’usuari pot visualitzar tots els elements, imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador, o en qualsevol altre suport físic, sempre que aquest sigui, únicament i exclusivament, per al seu ús personal i privat, quedant, per tant, prohibida la seva utilització amb finalitats comercials, la seva distribució, així com la seva modificació, alteració o descompilació.

COL·LEGI SAGRAT COR  BESÒS es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en el seu espai web, canviant, suprimint o afegint tant els continguts i serveis que presta com la forma en la qual estiguin presentats o localitzats.

COL·LEGI SAGRAT COR  BESÒS no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la seva pàgina web, sent exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o els utilitzi.

Tampoc no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en les pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per enllaços des de la pàgina web www.besos.redsagradocorazon.es

Privacitat/Protecció de dades personals

COL·LEGI SAGRAT COR BESÒS assegura la més estricta confidencialitat en la recollida i tractament de les dades facilitades pels seus usuaris a través d’Internet o qualsevol altre mitjà. Aquestes dades seran tractades ajustant-se a allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999 del 13 de desembre de 1999 sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (d’aquí en endavant LOPD) i resta de normativa aplicable sobre protecció de dades de caràcter personal.